Cena spletnih strani za podjetje – Največ za Najmanj

Ali ste vedeli, da ima 75% malih podjetij v Sloveniji še vedno nezadovoljivo spletno prisotnost? To je presenetljiva statistika, ki prikazuje, kako pomembno je imeti kakovostno in privlačno spletno stran za podjetje. Čeprav se morda zdi, da je cena spletnih strani za podjetje previsoka, resnica je, da obstajajo cenovno dostopne možnosti, ki vam omogočajo, da dobite največ za svoj denar.

Ključni povzetki:

 • Poznavanje cen spletnih strani za podjetja je ključnega pomena za pravilno načrtovanje vašega digitalnega nastopa.
 • Podjetje Multimedija Studio Maribor ponuja ugodno izdelavo spletnih strani za podjetja, ki zagotavljajo kakovostno storitev po dostopni ceni.
 • Primerjalna analiza različnih ponudb vam bo pomagala najti najugodnejšo možnost, ki ustreza vašim potrebam.
 • Najem spletnih strani je odlična alternativa za podjetja, ki si želijo kakovostno spletno stran brez dolgoročnih finančnih obveznosti.
 • Kakovostna izdelava spletnih strani bo pomagala postaviti vaše podjetje na višji nivo in privabiti nove stranke.

Ugodna izdelava spletnih strani Multimedija Maribor

V tem razdelku vam bomo predstavili podjetje multimedija Studio Maribor, ki ponuja ugodno izdelavo in oblikovanje spletnih strani za podjetja. Pri njih boste našli kakovostno storitev po dostopni ceni, ki vam bo pomagala izstopati na spletu.

Pri podjetju Studio Maribor se zavedajo pomembnosti učinkovite spletne prisotnosti za podjetja. Zato vam nudijo storitve izdelave spletnih strani po ugodnih cenah, hkrati pa ohranjajo visoko kakovost in profesionalnost. Njihova ekipa strokovnjakov ima dolgoletne izkušnje na področju oblikovanja in razvoja spletnih mest, zato lahko zaupate njihovemu znanju in izkušnjam.

Začeti svojo spletno prisotnost ali prenoviti obstoječo spletno stran še nikoli ni bilo bolj dostopno in enostavno. Pri Studio Maribor vam ponujajo prilagodljive pakete storitev, ki se prilagajajo vašim potrebam in zahtevam. Ne glede na velikost vašega podjetja vas oblikujejo in izdelajo spletno stran, ki bo ustrezala vaši industriji in ciljni publiki.

Zakaj izbrati Studio Maribor za izdelavo svoje spletne strani? Poleg ugodnih cen spletnih strani, ki so prilagojene podjetjem vseh velikosti, nudi podjetje tudi naslednje prednosti:

 • Profesionalno oblikovanje in uporabniška izkušnja
 • Optimizacija spletnih strani za iskalnike (SEO)
 • Responsive dizajn, ki omogoča prikaz na vseh napravah
 • Vključene varnostne rešitve
 • Enostavno upravljanje in urejanje vsebine
 • Podpora in vzdrževanje spletnih strani po izdelavi

Za vas bo poskrbelo strokovno in prijazno osebje, ki se bo potrudilo, da vaša spletna stran izpolnjuje vaša pričakovanja in cilje. S sproščenim pristopom in transparentno komunikacijo vam bodo omogočili, da sodelujete pri procesu izdelave in oblikovanja spletnega mesta ter da boste končni rezultat prepoznali kot popoln izraz vašega podjetja.

“Studio Maribor je resnično presegel moja pričakovanja. Izdelali so mi čudovito spletno stran, ki popolnoma predstavlja moje podjetje. In pri tem sem dobila ugodno ceno! Hvala vam!”

Ne glede na vrsto podjetja ali panogo, v kateri poslujete, bo Studio Maribor poskrbel za vašo spletno prisotnost. Izstopajte na spletu z kakovostno spletno stranjo, ki se ujema s podobo vašega podjetja in privablja nove stranke.

StoritveCena
Izdelava osnovne spletne strani500€
Izdelava napredne spletne strani1000€
E-trgovina z osnovno funkcionalnostjo1500€
E-trgovina z napredno funkcionalnostjo2000€

Poleg omenjenih paketov ponuja Multimedija Maribor tudi dodatne storitve, kot so grafično oblikovanje, digitalni marketing in optimizacija za iskalnike. Njihova ekipa vam bo z veseljem svetovala in pomagala pri izbiri najboljše možnosti za vaše potrebe.

Zagotovite si sodobno in učinkovito spletno stran za svoje podjetje po ugodni ceni s pomočjo podjetja Studio Maribor. Obrnite se na njih že danes in začnite graditi močno prisotnost na spletu.

Cene izdelave spletnih strani – Primerjava ponudb

Za izdelavo spletnih strani je eno od ključnih vprašanj cena. V tem razdelku bomo opravili primerjalno analizo cen in ponudb za izdelavo spletnih strani različnih podjetij na trgu. Ta primerjava vam bo pomagala najti najugodnejšo možnost, ki ustreza vašim potrebam.

V današnjem digitalnem svetu je splet bistvenega pomena za uspešno poslovanje. Zato je ključno, da imate visokokakovostno spletno stran, ki bo pritegnila obiskovalce in jim omogočila enostavno interakcijo z vašim podjetjem.

Na trgu obstaja več podjetij, ki se ukvarjajo s spletnim oblikovanjem in razvojem strani. Cene se lahko zelo razlikujejo glede na ponudnike, pakete storitev in dodatne funkcionalnosti, ki jih potrebujete.

Z namenom lažje primerjave smo zbrali nekaj najpomembnejših informacij o cenah in ponudbah izbranih podjetij, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani. Zberite vse relevantne informacije, preden se odločite za svojega ponudnika.

“Dobro razmislite o svojih ciljih in proračunu ter temeljito preučite vse ponudbe, preden se odločite. Ne pozabite, da je pomemben tudi kakovosten izdelek in strokovna podpora.”

Ugodna izdelava spletnih strani za najem

V tem razdelku bomo predstavili možnost ugodne izdelave spletnih strani na najem. To je odlična rešitev za podjetja, ki si želijo vrhunsko spletno stran po dostopni ceni in brez dolgoročnih finančnih obveznosti.

Če vaše podjetje želi vzpostaviti prisotnost na spletu, vendar nima finančnih sredstev za investiranje v popolno izdelavo spletne strani, je najem spletnih strani odlična alternativa. Pri tej možnosti lahko izkoristite prednosti profesionalno oblikovane in razvite spletne strani brez potrebe po pomembnih začetnih naložbah.

»Najem spletnih strani omogoča podjetjem, da hitro vzpostavijo svojo spletno prisotnost in se usmerijo v poslovanje, namesto da bi zapravljali čas in denar za osredotočanje na tehnične podrobnosti izdelave spletne strani.«

Sistem najema spletnih strani vam omogoča, da preprosto izberete predlogo, prilagodite vsebino in ga pridobite samo za določeno obdobje. To je idealno za nova podjetja, začasne projekte ali tiste, ki si želijo preizkusiti spletno prisotnost pred naložbo v lastno spletno stran.

Z ugodno izdelavo spletnih strani na najem lahko koristite vrhunsko oblikovalske rešitve in funkcionalnosti, kot so odzivnost za mobilne naprave, optimizacija za iskalnike in integracija družbenih medijev. Vse to vam bo pomagalo doseči odlično spletno prisotnost in komunicirati z vašo ciljno skupino.

Izdelava spletnih strani na najem vam tudi omogoča, da ostanete prilagodljivi in se prilagajate spremembam potreb vašega podjetja. Spreminjanje vsebine, posodabljanje funkcionalnosti ali prilagajanje oblikovanja je enostavno in hitro izvedljivo s pomočjo upravljanja spletne platforme.

Zakaj izbrati najem spletnih strani?

 • Prednosti vrhunske spletne strani brez visokih začetnih stroškov
 • Prilagodljivost in enostavna posodabljanja
 • Izkušnje s profesionalno oblikovanimi in razvitimi spletnimi stranmi
 • Možnost preizkusa spletnega nastopa
 • Enostavna in hitra postavitev spletne strani

Za podjetja, ki si želijo imeti visoko kakovostno spletno stran po dostopni ceni, je najem spletnih strani vsekakor vredna alternativa. S tem se izognete visokim začetnim stroškom, hkrati pa izkoristite prednosti sodobnih oblikovalskih in razvojnih rešitev. Spletna prisotnost je pomembna za rast in uspeh vašega podjetja, in najem spletnih strani vam omogoča doseči to brez velikih finančnih bremen.

Kakovostna izdelava spletnih strani za podjetja

Pri izdelavi spletnih strani za podjetja je ključnega pomena kakovost. Ob ustrezni vložitvi denarja boste dobili profesionalen in dovršen izdelek, ki bo postavil vaše podjetje na višji nivo. Ne glede na to, ali gre za manjše podjetje ali veliko korporacijo, kakovostna spletna stran je ključna za uspeh in konkurenčnost vašega podjetja na spletu.

Spletne strani z veliko funkcionalnostjo, privlačnim dizajnom in optimizirano vsebino so tiste, ki pritegnejo in zadržijo obiskovalce. V današnjem digitalnem svetu, kjer je konkurenca velika, je pomembno, da se vaša spletna stran izstopa in ponuja odlično uporabniško izkušnjo.

Kakovostna izdelava spletnih strani vključuje več dejavnikov, kot so:

 1. Načrtovanje in oblikovanje: Izdelava enostavne in intuitivne uporabniške izkušnje ter privlačnega vizualnega dizajna.
 2. Razvoj in programiranje: Uporaba najnovejših tehnologij in kodiranje, ki omogoča hitro nalaganje strani in nemoteno delovanje.
 3. Optimizacija za iskalnike: Pravilno strukturiranje in vključevanje ključnih besed za boljšo vidnost spletne strani v iskalnikih.
 4. Responsive dizajn: Prilagajanje spletne strani različnim napravam (računalnikom, tablicam, mobilnim telefonov) za optimalno uporabniško izkušnjo.
 5. Vsebinska strategija: Izdelava kakovostnih in relevantnih vsebin, ki zanimajo obiskovalce ter dodajajo vrednost vašemu podjetju.

“Kakovostna spletna stran je investicija v uspeh vašega podjetja. Ob pravilni izdelavi spletna stran deluje kot vaš digitalni predstavnik, ki privablja nove stranke in izboljšuje ugled vašega podjetja.” – Janez Novak, izvršni direktor podjetja ABC d.o.o.

Zakaj je cena izdelave spletne strani za podjetje pomembna?

Pri izbiri ponudnika za izdelavo spletne strani za vaše podjetje je cena zagotovo pomemben dejavnik. Vendar pa morate biti pozorni, da ne izberete le najcenejše možnosti, ampak iščete optimalno razmerje med ceno in kakovostjo. Poceni izdelava spletnih strani včasih pomeni slabše rezultate in večje stroške na dolgi rok.

Pri izbiri ponudnika izdelave spletnih strani za podjetje je priporočljivo upoštevati naslednje:

 1. Kakovost: Preverite dosežke in reference izbranega ponudnika ter ocenite, ali bo lahko zagotovil kakovostno izdelavo spletnega mesta.
 2. Ustreznost: Preverite, ali ponudnik razume vaše poslovne potrebe in cilje ter ali bo sposoben izdelati spletno stran, ki ustreza vašim pričakovanjem.
 3. Skrbnost: Preverite, kakšno podporo in vzdrževanje ponuja ponudnik po končani izdelavi spletne strani.
 4. Cena: Analizirajte ponudbe različnih ponudnikov in primerjajte cene. Upoštevajte pa tudi kakovost in druge dejavnike, ne samo ceno.

Priporočamo, da se posvetujete z več ponudniki in pridobite različne ponudbe za izdelavo spletne strani. Tako boste lažje ocenili optimalno ceno za izdelavo profesionalne spletne strani, ki bo zadovoljila vaše potrebe.

Pri Studio Maribor, vodilnem ponudniku izdelave spletnih strani za podjetja, smo specializirani za kakovostno izdelavo spletnih strani po konkurenčnih cenah. Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela, da boste prejeli visokokakovosten izdelek, ki bo popolnoma prilagojen vašim potrebam in ciljem. Ne glede na vaš proračun vam bomo pomagali doseči odlične rezultate na spletu.

Prednosti kakovostne izdelave spletnih strani za podjetja:
Profesionalen izgled in dizajn
Optimizacija za iskalnike
Visoka stopnja uporabniške izkušnje
Povečanje zaupanja uporabnikov
Povečanje konverzij

Kakovostna izdelava spletnih strani je ključna za uspeh vašega podjetja na spletu. Ne glede na to, ali gre za prodajno spletno mesto, spletni katalog ali spletni blog, investicija v kakovost je vedno pametna odločitev. Kontaktirajte nas in skupaj bomo ustvarili profesionalno spletno stran, ki bo povečala vašo vidnost in pomagala doseči vaše cilje.

Strokovna podpora pri izdelavi spletnih strani

Izdelava spletnih strani za podjetja je kompleksen proces, ki zahteva strokovno znanje in izkušnje. Da bi zagotovili kakovosten in uspešen digitalni nastop vašega podjetja, je pomembno sodelovanje z ekipo strokovnjakov.

Strokovna podpora pri izdelavi spletnih strani je ključna za doseganje želenih rezultatov. Sodelovanje z izkušenimi oblikovalci in razvijalci zagotavlja, da bo vaša spletna stran tehnično in vizualno dovršena, prilagojena vašim ciljem in ciljni publiki.

Strokovnjaki vam pomagajo pri načrtovanju uporabniške izkušnje (UX) in ureditvi vsebine. Prav tako vam nudijo nasvete in smernice glede oblikovanja, uporabe barv, postavitve elementov in drugih pomembnih vidikov, ki vplivajo na privlačnost in funkcionalnost vaše spletne strani.

Strokovna podpora pri izdelavi spletnih strani vam omogoča, da se osredotočite na svoje jedro dejavnosti, medtem ko se strokovnjaki posvetijo izdelavi in optimizaciji vaše spletne prisotnosti.

Zaupanje strokovnjakom pomeni, da imate dostop do najnovejših tehnologij in trendov v industriji spletnega oblikovanja. Skupaj boste ustvarili spletno stran, ki bo izstopala med konkurenco in se prilagodila spreminjajočim se potrebam vašega podjetja.

Zanesljiva strokovna podpora vam pomaga tudi pri vzdrževanju in nadgradnji vaše spletne strani. Redno posodabljanje vsebine ter tehnične podpore zagotavlja, da bo vaša spletna stran vedno delovala optimalno in varno.

Izgradnja in optimizacija spletnih strani za podjetja zahteva partnerstvo med podjetjem in strokovno ekipo. Skupaj boste ustvarili spletno stran, ki bo odražala vaše vrednote, privabljala nove stranke in povečala prepoznavnost vašega podjetja na spletu.

Za strokovno podporo pri izdelavi spletnih strani za podjetja se obrnite na nas. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov vam je na voljo, da vam pomaga doseči vaše poslovne cilje skozi kakovostno izdelavo spletnih strani.

Učinkovitost in uspeh spletnih strani za podjetje

V tem razdelku bomo poudarili, kako učinkovite in uspešne so lahko spletna mesta za podjetja. Pravilno načrtovana in izvedena spletna stran bo pomagala privabljati nove stranke ter izboljšala ugled vašega podjetja na trgu.

Na spletno stran vašega podjetja se večina potencialnih strank prvič sreča z vami. S tem pa se postavlja vprašanje: kako pomembno je imeti dobro spletno stran in kakšne koristi prinaša? Prvi vtis je ključen in kakovostna spletna stran bo nedvomno pripomogla k ustvarjanju pozitivne podobe in zaupanja med strankami.

Ustrezna zasnova spletne strani omogoča tudi enostavno navigacijo in dobro uporabniško izkušnjo, kar bo uporabnike spodbudilo k večjemu času preživetem na strani in večjemu številu konverzij. Poleg tega vam dobra spletna stran omogoča, da jasno komunicirate svoje produkte in storitve, kar lahko vodi k večjemu zanimanju in nakupu.

Uspeh vaše spletne strani je mogoče meriti z različnimi metrikami, kot so število obiskov, konverzije, povprečni čas na strani in stopnja zapuščanja. Učinkovita spletna stran bo povečala število obiskov in zadržala obiskovalce na strani ter jih prepričala k dejanjem, kot so izpolnitev kontaktnega obrazca, naročilo izdelka ali sklenitev storitve.

Promoviranje vašega podjetja

Spletno mesto za podjetje je tudi odličen način promocije. S pravilno optimizacijo spletne strani za iskalnike (SEO) boste povečali vidljivost vašega podjetja in dosegli višje pozicije v spletnih iskalnikih. Višje pozicije pomenijo večjo verjetnost, da bodo uporabniki kliknili na vašo spletno stran namesto na konkurenčne. To vam bo omogočilo dostop do večje ciljne skupine in povečalo možnosti za pridobivanje novih strank.

Spletna stran prav tako omogoča enostavno deljenje vsebin na družbenih omrežjih, kar vam omogoča, da dosežete širšo publiko in povečate prepoznavnost blagovne znamke. Z deljenjem koristnih vsebin lahko zgradite strokovni ugled in vzpostavite dolgoročne odnose s strankami.

Primerjava učinkovitosti spletnih strani za podjetja

Spletna stranŠtevilo obiskovStopnja konverzijPovprečni čas na strani
Spletna stran A100010%3 minute
Spletna stran B150012%4 minute
Spletna stran C8008%2.5 minute

Iz primerjave zgoraj navedenih podatkov lahko razberemo, da ima spletna stran B največ obiskov, najvišjo stopnjo konverzij in najdaljši povprečni čas na strani. To kaže na to, da je spletna stran B najbolj učinkovita pri pritegovanju obiskovalcev in jih prepričuje k želenim dejanjem.

Razlike med spletnimi agencijami

V tem razdelku bomo razpravljali o razlikah med spletnimi agencijami glede cen izdelave spletnih strani. Pomagali vam bomo razumeti, kako se lahko cene med agencijami razlikujejo in kaj je ključno pri izbiri pravega ponudnika.

Ena izmed najpomembnejših stvari pri primerjavi spletnih agencij je cena izdelave spletnih strani. Cene se med ponudniki lahko zelo razlikujejo, odvisno od njihovih storitev, kvalitete dela, in konkurence na trgu. Pomembno je poznati svoj proračun in kakšne funkcionalnosti potrebujete za vašo spletno stran, da se odločite za najbolj primerno ponudbo.

Pri izbiri ponudnika je pomembno tudi upoštevati referenčne primere. Preverite portfelje spletnih agencij in si oglejte, kakšne strani so že izdelali in ali so jim stranke zadovoljne. Tako boste dobili vpogled v kvaliteto dela in oblikovanje, ki ga lahko pričakujete.

Prav tako morate preučiti, kakšno podporo vam bo ponudnik zagotavljal po oddaji strani. Vprašajte jih, ali so vključene morebitne popravke ali nadgradnje strani po izdelavi. Prisotnost strokovne podpore je ključnega pomena za nemoteno delovanje vaše spletne strani tudi po celotnem procesu.

“Pri izbiri ponudnika je pomembno upoštevati več dejavnikov, kot sta cena in kvaliteta storitve. Spletna stran je spletno ogledalo vašega podjetja, zato izberite agencijo, ki jo bo izdelala z ljubeznijo in ustvarila resnično unikatno spletno izkušnjo za vaše obiskovalce.” – Marko Novak, direktor podjetja XYZ

Ključni dejavniki za primerjavo cen med spletnimi agencijami:

 • Ponujene storitve
 • Kvaliteta dela
 • Reference in portfelj
 • Podpora po izdelavi

Za celovito primerjavo cen spletnih strani se obrnite na več ponudnikov ter upoštevajte njihove reference in dodatne storitve. Le tako boste našli najbolj primerno agencijo za ugodno izdelavo vaše spletne strani, ki bo zadovoljila vaše potrebe po funkcionalnosti, estetiki in proračunu.

V naslednjem razdelku bomo razpravljali o ugodni izdelavi spletnih strani na najem, ki je priročna možnost za podjetja z omejenim proračunom in željo po profesionalni spletni strani.

Zaključek

V tem članku smo izpostavili pomembnost izbire ugodne cene spletnih strani za podjetja. Spletne strani so ključne za uspešen digitalni nastop in privabljanje novih strank. Če želite imeti profesionalno spletno stran, ki sledi sodobnim standardom, se lahko obrnete na podjetje Studio Maribor.

Studio Maribor vam ponuja optimalno rešitev za izdelavo spletnih strani po dostopnih cenah. Njihove storitve so znane po visoki kakovosti in oblikovane tako, da boste izstopali na spletu. Ne obremenjujte se z visokimi stroški, saj boste pri njih našli rešitev, ki ustreza vašim potrebam in proračunu.

Zagotovite si uspešen digitalni nastop vašega podjetja z izbiro ugodne cene spletnih strani in se obrnite na Studio Maribor še danes. Njihova ekipa strokovnjakov vam bo pomagala ustvariti spletno stran, ki bo privlačna, funkcionalna in prilagojena vašim poslovnim ciljem.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj vpliva na ceno spletnih strani za podjetje?

Cena spletnih strani za podjetje je odvisna od več dejavnikov, kot so obseg in zahtevnost projekta, funkcionalnosti, oblikovanja ter stopnje prilagajanja in optimizacije. Vsako podjetje ima svoje posebne potrebe, zato se lahko cene razlikujejo.

Zakaj se odločiti za ugodno izdelavo spletnih strani v Studiu Maribor?

Studio Maribor ponuja cenovno dostopne rešitve za izdelavo spletnih strani za podjetja. Nudimo kakovostno storitev, ki vključuje oblikovanje, razvoj in optimizacijo spletnega mesta. Z našo pomočjo boste lahko izstopali na spletu po ugodni ceni.

Kako primerjati cene izdelave spletnih strani?

Za primerjavo cen izdelave spletnih strani je priporočljivo pridobiti več ponudb različnih podjetij. Pomembno je upoštevati obseg in kakovost storitve ter dodatne funkcionalnosti, ki jih prejmete. Tako boste lahko izbrali najugodnejšo možnost, ki ustreza vašim potrebam in proračunu.

Kaj pomeni izdelava spletnih strani na najem?

Izdelava spletnih strani na najem pomeni, da si podjetje lahko najame spletno stran za določen časovni obdobje in plačuje mesečno najemnino. Ta možnost omogoča dostop do vrhunske spletne strani po ugodni ceni, brez dolgoročnih finančnih obveznosti.

Zakaj je pomembna kakovostna izdelava spletnih strani za podjetja?

Kakovostna izdelava spletnih strani za podjetja je ključnega pomena, saj predstavlja digitalni prvi vtis vašega podjetja. Profesionalen in dovršen izdelek bo povečal zaupanje strank, pripomogel k boljši uporabniški izkušnji ter izboljšal pozicijo vašega podjetja na spletu.

Kako pomembna je strokovna podpora pri izdelavi spletnih strani za podjetja?

Strokovna podpora pri izdelavi spletnih strani za podjetja je ključnega pomena, saj zagotavlja kakovostno izvedbo projekta. Sodelovanje z ekipo strokovnjakov omogoča boljšo prilagoditev funkcionalnosti, oblikovanja in kakovosti storitve ter zagotavlja uspešen digitalni nastop vašega podjetja.

Kako učinkovite so lahko spletne strani za podjetja?

Pravilno načrtovana in izvedena spletna stran za podjetje je izjemno učinkovita. Pomaga privabljati nove stranke, izboljšuje prepoznavnost blagovne znamke ter omogoča lažje komuniciranje in prodajo storitev ali izdelkov. Spletne strani so ključen element uspešnega digitalnega nastopa in poslovanja podjetja.

Kaj moram upoštevati pri izbiri spletnega ponudnika?

Pri izbiri spletnega ponudnika je pomembno upoštevati cene izdelave spletnih strani, kakovost storitve, referenčne primere in izkušnje ter dodatne storitve, kot je vzdrževanje in podpora po izvedbi projekta. Prisluhnite povratnim informacijam in preverite, ali vas podjetje razume ter lahko izpolni vaše specifične zahteve.

Morda vas zanima tudi:

Cena izdelave spletne trgovine

Tags: No tags